Kayseri Valiliği Özel Kalem Müdürü Osman Demirtepe, sosyal medya platformu X'te yaptığı paylaşımla, devlet ve hayırsever iş birliğinin güçlü bir örneğini gözler önüne serdi. Demirtepe, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, hayırsever iş insanları Mehmet Altun ve Osman Ulubaş'ın birlikte yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak, hayırseverlerin şehre kazandırdığı eserleri vurguladı.Paylaşımında, "Şehrimizin iki kıymetli hayırseveri ve Sayın Valimiz Gökmen Çiçek. Hayırsever Mehmet Altun Amca, 22’si okul olmak üzere toplam 26 eser; Osman Ulubaş Amca ise 13’ü okul olmak üzere toplam 16 eser kazandırmışlar. Allah sayılarını artırsın, ömür versin inşaallah," ifadelerine yer veren Demirtepe, şehrin eğitim ve hayırseverlik konusundaki güçlü bağlarını bir kez daha hatırlattı.
Devlet ve Hayırseverlerin Güçlü İşbirliğiVali Gökmen Çiçek’in, Kayseri’de hayırseverlerle kurduğu bu güçlü bağ, "devlet ve hayırsever el ele" mesajının somut bir yansıması olarak dikkat çekiyor. Şehirdeki eğitim projeleri, hayırseverlerin cömert katkıları ve devletin kararlılığıyla hız kazanırken, Mehmet Altun ve Osman Ulubaş gibi isimlerin destekleri, Kayseri'yi eğitim alanında daha da ileri taşımakta.
GENEL
Yayınlanma: 12 Ekim 2024 - 16:26
Güncelleme: 12 Ekim 2024 - 16:49
Vali Gökmen Çiçek'le "Devlet ve Hayırsever El Ele"
Vali Gökmen Çiçek’in, Kayseri’de hayırseverlerle kurduğu bu güçlü bağ, "devlet ve hayırsever el ele" mesajının somut bir yansıması olarak dikkat çekiyor.
GENEL
12 Ekim 2024 - 16:26
Güncelleme: 12 Ekim 2024 - 16:49





