Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Evlerinize, dükkânlarınıza, balkonlarınıza bayrak asın” çağrısı üzerine harekete geçen AK Parti Kayseri teşkilatı, kentin dört bir yanını al bayraklarla donatıyor. İl Başkanı Hüseyin Okandan öncülüğünde yürütülen çalışma, şehirde büyük bir coşku ve heyecanla karşılandı.

“Ay Yıldızın Gölgesinde, Hep Birlikte Daha Güçlü Bir Türkiye İçin”
Çalışmalar hakkında açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan, şu ifadeleri kullandı:
“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla birlikte, teşkilat mensuplarımız şehrin her köşesinde sahada. Kayseri’yi kırmızı beyaza büründürmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu hareket, yalnızca bir bayrak asma çalışması değil; milletimizin iradesine, vatanına ve demokrasiye sahip çıktığının güçlü bir ifadesidir.”
Başkan Okandan, “Ay yıldızın gölgesinde, hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verirken, tüm vatandaşları ev ve iş yerlerine Türk bayrağı asmaya davet etti.
Tüm Teşkilatlar Sahada, Halktan Yoğun Destek
İl Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalara AK Parti'nin ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları da aktif olarak katılıyor. Teşkilat mensupları, şehrin merkezi caddelerinden mahalle aralarına, ilçelerden köylere kadar her noktayı Türk bayraklarıyla donatıyor.

Bayraklarla süslenen cadde ve sokaklar, 15 Temmuz’un ruhunu ve milletin ortak hafızasındaki direnişi bir kez daha hatırlatırken, şehir genelinde milli birlik havası hâkim olmaya başladı. Vatandaşlar da çalışmalara destek vererek iş yerlerine ve evlerine Türk bayrağı asıyor.
15 Temmuz’a Kadar Devam Edecek
Bayrak seferberliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ne kadar aralıksız devam edecek. AK Parti İl Başkanlığı, tüm halkı bu anlamlı günde birlik olmaya ve şehri ay yıldızla donatmaya davet ediyor.





