Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin resmi X (Twitter) hesabına ilişkin dikkat çeken bir değişiklik yaşandı. Partinin sosyal medya yönetiminin, mahkeme kararıyla yeniden şekillenen süreç kapsamında Kemal Kılıçdaroğlu ekibine geçtiği iddia edildi.
Yönetim değişikliğinin ardından CHP’nin resmi hesabından, partinin önceki Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun takipten çıkarıldığı görüldü. Aynı süreçte Kemal Kılıçdaroğlu’nun hesabının ise takip listesine alındığı belirtildi.
Hesaptan ayrıca uzun süre sonra yapılan ilk paylaşımda, Kılıçdaroğlu’nun 9 Haziran 2026’da düzenlenecek CHP TBMM Grup Toplantısı’na başkanlık edeceği duyuruldu.
Söz konusu gelişme, parti içinde sosyal medya hesapları üzerinden yürüyen yönetim tartışmalarını da yeniden gündeme taşıdı.
Buse Yıldız




