Kayseri’de Nurettin Öztürk İmam Hatip Ortaokulu’nda 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı 1. dönem ara tatili kapsamında karne dağıtım programı düzenlendi. Programa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Jandarma Komutanı Bilgehan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Kocasinan Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, öğretmenler ve veliler katıldı.
Programda konuşan Vali Çiçek, Kayserili çocukların Türkiye’nin geleceğine damga vurması için hep birlikte büyük bir mücadele verdiklerini vurguladı. Çiçek, öğrencilerin tatilde hem dinlenmelerini hem de kitap, spor ve kültürel faaliyetlerle kendilerini geliştirmelerini tavsiye etti. Öğrencilerin başarılarının Kayseri ve Türkiye açısından gurur verici olduğunu belirten Çiçek, öğretmen ve yöneticilerin emeklerini de takdir etti.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da öğrencileri Erciyes Kayak Merkezi’ne davet ederek tatil döneminde keyifli vakit geçirmelerini önerdi. Başkan Büyükkılıç, öğrencilerin ikinci döneme daha dinç ve dinamik bir şekilde başlamalarını temenni etti.
Kaynak: Haber Merkezi
Emine Nur Eken




