TÜRSAB Erciyes Bölgesel Temsil Kurulu Başkanı Ali Emre Mart ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan'ı ziyaret etti. Ziyarette Kayseri turizminin yeni dönemi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın turizmcilere verdiği desteğin sektör için çok önemli olduğunu söyledi. Arslan, "Turizm sektörünün hak ettiği desteği gerçek anlamda son dönemde almaya başladığını dile getirerek, "Biz de Kayseri Ticaret Odası olarak Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz" dedi.
TÜRSAB BTK Başkanı Ali Emre Mart da, "Valimiz Gökmen Çiçek şehrimiz turizmi için büyük şans. Kendisi göreve geldiği günden itibaren Turizm için elinden geldiğince çaba sarf etmekte. Turizmcilerle sürekli temas halinde ve şehrin ihtiyacı olan çalışmalara kendisi öncülük etmekte" diye konuştu.
Ziyarette ayrıca, Kayseri'nin turizm potansiyelinin artırılması, yeni turistik ürünlerin geliştirilmesi ve turist sayısının artırılması için yapılabilecek çalışmalar da ele alındı.