• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
16:01
Yusuf Tekin İstifa Edecek Mi ?
15:13
Tuncay Sonel’in Adının Verildiği Caddenin Tabelaları Söküldü
14:06
Tuncay Sonel: ''Ben Devletin Valisiyim Emniyette İfade Vermem''
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Özel uçaklarıyla geliyorlar! Türkiye'de artık kuaför turizmi dönemi başladı
GENEL
Yayınlanma: 14 Şubat 2024 - 15:07

Özel uçaklarıyla geliyorlar! Türkiye'de artık kuaför turizmi dönemi başladı

Türkiye, turizmde çeşitliliği artırmaya çalışıyor. Deniz, sağlık ve kongre turizmi derken şimdi de güzellik sektöründe yer alan kuaför sektöründe turizm çekim merkezi olmaya başladı.

GENEL
14 Şubat 2024 - 15:07
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Özel uçaklarıyla geliyorlar! Türkiye'de artık kuaför turizmi dönemi başladı
Türkiye'nin 2024 yılındaki turizm hedefi, 60 milyon turistin gelmesi ve 60 milyar dolar gelir elde etmek olarak açıklandı.

Türk kuaförleri katıldıkları uluslararası etkinliklerde göz dolduruyor. Fuar ve yarışmalarda Türk kuaförlerinin maharetleri konuşuluyor.

Türkiye'de saç sağlığına önem veren kesim ve boyama uygulamalarıyla kaynak ve bakım işlemleri yurt dışından talep görüyor.

Kuaförlük alanında faaliyetler uzmanlık, deneyim gerektirdiği ve işçiliğine çok önem verildiği için fiyatlamaları da yurt dışında daha pahalıya mal oluyor.

Kuaförler Derneği Başkanı Sabit Akkaya, yurt dışından Türkiye'deki kuaförlere ilginin arttığını belirterek, Türkiye'de artık kuaförlük turizmin başladığını, insanların özel uçaklarla kuaför için Türkiye'ye geldiği sözledi.

"Türkiye'de 70 bin kuaför var"

Akkaya, Türkiye'de kayıt altında ve kayıt dışı olmak üzere çok sayıda kuaför işletmesi olduğunu, bu sayının 70 bini bulduğunu söyledi.

"Yabancılar Türk kuaförlerin uygulamalarını çok beğeniyor"

Türkiye'deki kuaförlere artık yurt dışından da ilginin başladığını, yabancıların Türk kuaförlerin uygulamalarını çok beğendiğini dile getiren Akkaya, s​​​​on dönemde Türkiye'de kuaför turizminin başladığı vurgulayarak şöyle konuştu.

Özel uçaklarla insanların kuaför için Türkiye'ye geldiğini görüyoruz. Burada büyük bütçeler söz konusu. Her seneye ve her devre göre değişimler oluyor. Boyayla başlayan kesimli şekiller sonrası saç kaynakları ve protezleri rağbet görüyor. Çok değişik saçların icat edilip takılacağı döneme yaklaşıyoruz. Doktorlar tarafından yapılan uygulamalar da var. Her geçen gün bir şeyler katılıyor sektöre.

"Yurt dışında Türk kuaförler salon açmaya başladı"

Sabit Akkaya, protezlerin yapıştırma olduğunu ancak şu anda kişinin tamamen kendi saçı gibi görülen perukların ve postişlerin üretildiğini ve uygulandığını söyleyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:

Arap müşterilerinin tercihi renklendirme ve protez saçlar. Yurt dışında Türk kuaförler salon açmaya başladı. Biz Türkiye için hem reklam hem de döviz girdisi sağlıyoruz. Aynı şekilde istihdam sağlıyoruz. Öyle bir duruma geldik ki sektöre insan kazandıramıyoruz. Sektörde çalıştıracak insan bulamıyoruz. Mesleki okullarımıza önem vermemiz lazım. Gerekli mercilere bunların bildirimini yapıp mümkün mertebe taşın altına elimizi koyup birtakım şeyleri derneğimize kazandırmak istiyoruz.

# protez saç# protez saç fiyatları# protez saç bandı# protez saç modelleri# protez saç nedir
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Açıkalın: ''Oynadıkları Oyuna Ve Mücadeleye Kızıyorum''
Açıkalın: ''Oynadıkları Oyuna Ve Mücadeleye Kızıyorum''
Kayseri’de Kasten Öldürme Hükümlüsü Yakalandı
Kayseri’de Kasten Öldürme Hükümlüsü Yakalandı
Hayatını Kaybeden Jandarma Kayseri’de Toprağa Verildi
Hayatını Kaybeden Jandarma Kayseri’de Toprağa Verildi
Yusuf Tekin İstifa Edecek Mi ?
Yusuf Tekin İstifa Edecek Mi ?
Erva Spor Okulları'ndan Türkiye Şampiyonluğu Başarısı
Erva Spor Okulları'ndan Türkiye Şampiyonluğu Başarısı
CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Alçı: “Daha huzurlu, refah ve mutlu bir Kayseri adına çalışacağız”
CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Alçı: “Daha huzurlu, refah ve mutlu bir Kayseri adına çalışacağız”

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.