• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
18:34
GÖKTİM Akademi'de Kurumlar Arası İş Birliği Protokolü İmzalandı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. 'Terörsüz Türkiye Kardeşlik Sofrası' buluşmaları sürüyor
GENEL
Yayınlanma: 14 Ağustos 2025 - 10:19

'Terörsüz Türkiye Kardeşlik Sofrası' buluşmaları sürüyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Terörsüz Türkiye Kardeşlik Sofrası” buluşmasında, şehit ailelerinin Terörsüz Türkiye sürecinin mimarı olduğunu belirterek, herhangi bir pazarlık, şehitlerimizin emanetine, aziz hatıralarına gölge düşürecek hiçbir konunun gündeme gelmediğini yineledi.

GENEL
14 Ağustos 2025 - 10:19
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
'Terörsüz Türkiye Kardeşlik Sofrası' buluşmaları sürüyor
ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlatılan Terörsüz Türkiye süreci kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda bir dizi ziyaret için bulunduğu Karabük’te şehit aileleriyle “Terörsüz Türkiye Kardeşlik Sofrası”nda buluşan Göktaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını ileterek, ailelerle yakından ilgilendi. Bakan Göktaş, programda yaptığı konuşmada, “Burada özellikle vurgulamak isterim ki hiçbir şekilde bu süreçte herhangi bir pazarlık, şehitlerimizin emanetine, aziz hatıralarına gölge düşürecek hiçbir konunun gündeme gelmediğini ve bizlerin buna asla fırsat vermeyeceğimizi özellikle ifade etmek istiyorum. Sizler bizim başımızın tacısınız.” değerlendirmesinde bulundu.

 

“SİZ BU SÜRECİN MİMARISINIZ”

Türkiye’nin terörden çok çektiğini belirten Göktaş, “Bu süreç sizlerle beraber yürütmemiz gereken bir süreç. Sizler olmadan olmaz. Siz bu sürecin mimarısınız. Siz bu süreçten ayrı değilsiniz.” ifadelerini kullandı. “Biz istiyoruz ki Terörsüz Türkiye sürecinde bütün ülke, barış, huzur, kardeşlik, dayanışma ve daha güçlü bir şekilde ilerlemeye devam edelim" diyen Bakan Göktaş, "Biz istiyoruz ki yıllarca bu topraklar üzerinde oluşturulan hesaplar artık son bulsun. Hiçbir annenin gözyaşı akmasın. Hiçbir evlat baba hasretiyle yanmasın. Hiçbir eş ben bundan sonra ne olacağım diye ağlamasın. Her daim yanınızdayız. Dün olduğu gibi bugün de yanınızda olmaya devam edeceğimizi özellikle vurgulamak isterim" diye konuştu.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
GÖKTİM Akademi'de Kurumlar Arası İş Birliği Protokolü İmzalandı
GÖKTİM Akademi'de Kurumlar Arası İş Birliği Protokolü İmzalandı
Pınarbaşı Voleybol Turnuvasında Şampiyon Karahacılı Oldu
Pınarbaşı Voleybol Turnuvasında Şampiyon Karahacılı Oldu
Trafikte Yeni Dönem: Kadın “Şahinler” Görev Başında
Trafikte Yeni Dönem: Kadın “Şahinler” Görev Başında
Kayseri Atletikspor Finallere Galibiyetle Başladı
Kayseri Atletikspor Finallere Galibiyetle Başladı
Altun’dan Kitap Fuarında Eğitim Vurgusu
Altun’dan Kitap Fuarında Eğitim Vurgusu
CHP’li belediye başkanları AK Parti’ye geçiyor
CHP’li belediye başkanları AK Parti’ye geçiyor

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.